Spar kostnader og øk salget med Aptly

Ønsker du å gjøre tilvalgsprosessen lettere for kjøperne dine, samtidig som du skaffer deg bedre oversikt over dine prosjekter? Aptly tilvalgsportal gjør jobben enklere for deg som elektroleverandør.

Norges råeste tilvalgsportal for elektrofaget

Nyhet! Nå kan du få bedre kontroll og oversikt over tilvalgsprosessen sammen med dine kunder! Nelfo og Aptly har inngått en samarbeidsavtale som gir deg som Nelfo-medlem spesialavtale på Aptly tilvalgsportal. 

Salgsprosessen er i endring og vi ser at stadig flere kunder ønsker å gjøre mer research før de kommer til butikken. Derfor tilbyr en rekke bedrifter innen byggebransjen sine kunder en digital tilvalgsportal. 

Med Aptly tilvalgsportal kan du hjelpe dine kunder med å tilpasse sin bolig og samtidig øke salget. Aptly egner seg både for nybygg og oppsussingsprosjekter, og gir en visuell oversikt som gjør det lettere å tilpasse boligen.

Når ordren er signert med BankID har du også romskjema og leveransebeskrivelse klar til produksjon samtidig som FDV dokumentasjonen er ferdig.

Fordeler med Aptly tilvalgsportal:

Gir kunden god og visuell oversikt over tilvalgsprosessen.

Enkelt å bruke for dine kunder - gå gjennom rom for rom og gjør tilvalg.

Kunden kan gjøre research på tilvalg og blir bedre forberedt til møter.

Møtene blir mer effektive og selgere går over til å bli rådgivere.

Kjøper booker selv møte med deg når du har tid.

Når kunden er fornøyd med tilvalgene signerer de med BankId.

Eksporter bestillingsdata til blant annet Excel for god oversikt.

FDV- dokumentasjon er klar når kjøper signerer sine valg.

Nelfo samarbeider med Aptly

Samarbeidsavtalen mellom Aptly og Nelfo gir deg som Nelfo-medlem tilgang til en spesialavtale på Aptly tilvalgsportal.

Medlemspris for nytegning av Aptly tilvalgsportal er fra kr. 399,- per måned. Ordinær pris er kr. 4 990,- per måned. Få tilgang til portalen som gjør dine prosjekter mer lønnsomme og effektive i dag! Dette eksklusive tilbudet gjelder kun Nelfos medlemsbedrifter.

Ta kontakt for mer informasjon og hvilken løsning som passer din bedrift.

Ta kontakt for bestilling

Vil du forenkle tilvalgsprosessen for deg og boligkjøperne? Vår filosofi er å gi kundene og brukerne gode opplevelser. Vi vil gjerne vise deg hvordan systemet virker. Benytt skjemaet under for bestilling, eller hvis du har spørsmål.

Legg igjen din e-postadresse i skjemaet under, og vi tar kontakt med deg så snart vi er ledig.

OBS boligkjøpere: Har du allerede tilgang til Aptly gjennom din elektriker, rørlegger eller entreprenør. Logger du inn ved å trykke Logg inn som boligkjøper i headeren.