Aptly inngår samarbeid med Nelfo

At et samarbeid med Nelfo har stått på ønskelisten til Fredrik Walter Johansen er det ingen tvil om. 

Julen 2022 kunne han krysse av “Nelfo samarbeid” av listen, og julenissen kunne ta tidlig ferie. 

Fredrik la tidlig merke til et behov for et mer sømløst system mellom boligkjøper og produksjon, og med lang erfaring innen elektrofaget er systemet bygget på god kompetanse for behovet til både sluttbruker og leverandør. 

Systemet er enkelt å bruke som et visuelt attraktivt verktøy som er brukervennlig, oversiktlig og lett forståelig. Samtidig samler det informasjon på en måte som ligner mye det samme oppsettet leverandører bruker i dag, og bruker visuelle hjelpemidler som blant annet er med på å bidra til færre avvik. 

Installatørene blir derfor bedre rådgivere, og kundene blir enda bedre fulgt opp. Stammespråket til fagpersonene blir oversatt til et språk som kjøperne forstår!

Din logo og visuelle profil: Gjennom gode brukererfaringer bygger du også egen merkevare. Du kan legge inn egen logo, bruke egne bilder eller videoer, samt tilpasse fargevalget etter bedriftens visuelle profil.

Boligeierne kan nå bestemme seg for hvilke tilvalg de ønsker i sin bolig, og signere med BankID når de er fornøyde med valgene sine. Slik kommer det positive ringvirkninger av: Bedre prosjektstyring, reduserte administrasjonskostnader, øker kryssalg, bedre lønnsomhet og færre avvik hos elinstallatørene.

Når ordren er signert får kundene romskjema, leveransebeskrivelse og FDV-dokumentasjon. Bestillingen kan også blant annet eksporteres til Excel og Boligmappa. 

Mange ønsker også å bestille signere slike tjenester digitalt. Dette kan de gjøre med vår portal, sier Aptly-sjefen. Han forteller til Elmagasinet at det er installatører som har økt mersalget med 85% med tilvalgsløsningen. 

Som Nelfo-medlem får du nå Aptly for 990,-/mnd (ordinær pris 4990,-/mnd) ved nytegning, du sparer med andre ord hele 80%, og tilbudet har ingen bindingstid. 

På tide å digitalisere og effektivisere tilvalgsprosessen? Ta kontakt for en demo i dag!