Hvorfor digitalisere tilvalgsprosessen?

Økt salg, kundetilfredshet og datainnsikt: Hvordan Aptly hjelper deg å skille deg ut.

Aptly gir kundene dine mer kontroll og valgfrihet. 

Med muligheten til å gå gjennom og vurdere alle alternativene i forkant, blir det lettere å ta informerte valg med tanke på deres behov og budsjett. 


Du møter kunden der de er, og det er enkelt for sluttbrukeren å godkjenne og signere ut tilvalgene sine med BankID. Med BankID integrert vil også bli færre avvik hos leverandører når kundene må bekrefte valgene sine. 

Tidligere måtte entreprenør og boligkonsulent møte jevnlig med boligkjøper for å gå gjennom hvilke tilvalgsmuligheter de hadde i boligen. Det tar en del ressurser som kan spares med at det nå gjøres digitalt - og kunden kan booke tid med boligkonsulenten direkte i Aptly. Nå opprettholdes kommunikasjonen via systemet gjennom hele garantiperioden, slik at alle endringer og avtaler er oppdatert og samlet på ett sted. 

En oversiktlig tilvalgsportal gir bedre kundeopplevelse og færre avvik i kostnader hos deg leverandør. 

I tillegg får entreprenører og leverandører data og innsikt på kundenes behov og ønsker, og kan ta veloverveide avgjørelser på innkjøp ut fra det. Her kan leverandører samle inn og analysere data på hvilke tilvalg som er de mest populære, og hvilken pris kundene er villige til å betale for deres ønsker. Det kan også være med på å hjelpe leverandører på å optimalisere varesortimentet sitt basert på kundenes preferanser. 

Aptly med på å drive frem mersalg og øke kundetilfredshet. Entreprenøren bygger opp tillit og lojalitet hos kundene. Ved å tilby dem flere alternativer og tilpasninger imøtekommes de på behov og preferanser som gjør at de føler seg bedre ivaretatt, og opplever bedre kundeservice. At entreprenører har mulighet til å legge til sin egen visuelle profil i plattformen er også med på solid merkevarebygging ut mot sluttbruker.

Er du medlem i Nelfo får du også 80% rabatt på Aptly.

Alt i alt er det en effektiv måte å tilby kundene mer kontroll og valgfrihet på - samtidig som det er tid- og kostnadseffektivt for leverandører og entreprenører. 

Lurer du på hvordan Aptly kan bidra til en smidigere og mer produktivt hverdag for dine medarbeidere? 

Ta kontakt med oss i dag!